Na prvo stranPošlji sporočilo.Posreduj našo stran
ZGODOVINA
KRATKI PREGLED ZGODOVINE DRUŠTVA
Leto 1985-1995
Leto 1996-2000
Leto 2001-2005
Po letu 2005
Aktualno
 • VELIKA GASILSKA VESELICA NA KEBLJU 2019

 • PO LETU 2005
  Leta 2006
  """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  V leto 2006 smo zakorakali z polno paro saj smo se pripravljali na državno tekmovanje, ki je potekalo 9.-10.6.2006 v Žalcu. Osvojili smo prvo mesto z kar 37. sekundami prednosti in prvič postali državni prvaki države Slovenije.
  V ligi smo bili na drugem mestu po končnem razultatu, saj nismo imeli sreče z kazenskimi pikami skozi celotno sezono, izmed 25 ekip.Več pod rubriko tekmovanja.

  Kot vsako leto smo tudi to leto praznovali krajevni praznik Sv. Marjete sredi junlija in nam je tudi dobro uspelo. Glede invensticij nismo veliko vlagali v razne invensticije, saj smo odplačevali še VW Transporterja, ampak kljub temu smo delali osnovne naloge v društvu..
  Leta 2007
  """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  V to leto smo zakorakali z novimi močmi oziroma brez kakršnekoli finančnega bremena, saj smo odplačali VW Transporterja. Kot vsako leto smo tudi to leto imeli občni zbor prvi teden v mesece februarju. V mesecu juliju smo tradicionalno praznovali krajevni praznik, ter konec meseca avgusta priredili tradicijonalno meddruštveno tekmovanje za pokal Keblja.
  Na tekmovalnem področju smo sodelovali na pokalnem tekmovanju z dvema ekipama, kjer smo dosegli v skupnem seštevku, člani A 5. mesto, člani B pa 3. mesto. Seveda smo sodelovali tudina na veliko lokalnih tekmovanjih v naši GZ kot tudi izven nje. To leto smo tudi ustanovili novo desetino članic A. Več na okencu tekmovanja.
  Leta 2008
  """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  Kot vsako leto smo tudi to leto zakorakali z novimi močmi v to leto. Ker imamo v naši KS veliko goznatih površin smo začutili potrebo za novo vozilo namenjeno za gozne požare. Začeli smo se pogovarjati kateri model karoserije bomo izbrali in kdo bo izvedel nadgradnjo na to vozilo. Vse skupaj nam je uspelo do konca avgusta, kjer smo imeli že krst vozila znamke Nissan Navare. Nadgradnjo nam je pa izvedel GV Pušnik (več v rubriki operativna dejavnost). Zraven tega smo delali - organizirali še naslednje:
  - krajevni praznik na Keblju
  - soorganizacija pokalnega tekmovanja na stadionu Slovenska Bistrica, z GZ Slovenska Bistrica
  - meddruštveno tekmovanje na Keblju

  Na tekmovalnem področju smo zopet dosegli odlične razultate, saj smo osvojili že drugič državni prvaki Slovenije. Tekmovanje je pa potekalo v Ravnah na Koroškem. V pokalnem tekmovanju smo pa prvič sodelovali z kar tremi ekipami. V skupnem sestevku smo dosegli naslednje razultate, člani A - 5. mesto, Člani B - 4. mesto ter pa novinke v ligi članice A- odlično 6. mesto. Tudi to leto smo sodelovali na veliko lokalnih tekmovanjih, še posebej novo nastala desetina članov A. Več v rubriki temovanja:
  Leto 2009
  """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  Ni še ga konec, še pride!!
  Informacije
 • Vprašanja
 • Odgovori na vaša vprašanja
 • Želim prejemati informacije
 • Knjiga gostov
 • Povejte nam, kaj mislite o nas
 • Kaj so nam napisali drugi
 • © 2000 - 2019 PGD Kebelj, e-pošta: pgd@kebelj.si
  Vse pravice pridržane. Stran je narejena pod okriljem KS Kebelj